More
  AcasăProiecteFaptele bune nu se întâmplă doar de Crăciun

  Faptele bune nu se întâmplă doar de Crăciun

  Pentru mulți dintre noi luna decembrie înseamnă luna cadourilor, înseamnă sărbătorile de iarnă petrecute împreună cu cei dragi. Nu simțim atât de mult lipsa unui an care s-a scurs prea repede pentru că știm că avem timp să o luăm de la capăt. Știm că ne așteaptă un an nou în care ne putem onora rezoluțiile și promisiunile de care nu ne-am ținut anul din urmă. 

  În forfota lunii decembrie suntem atât de preocupați de magia Crăciunului și să găsim darul perfect încât nu mai avem timp să ne gândim cât de diferit arată sărbătorile de iarnă pentru pacienții cu afecțiuni hematologice. Dar haideți, măcar pentru câteva minute, să încercăm să ne imaginăm că suntem nevoiți să ne petrecem sărbătorile singuri, împovărați de o boală cruntă, izolați de cei dragi nouă. Pentru pacienții cu afecțiuni hematologice așa arată realitatea. Pentru ei Crăciunul înseamnă un pat de spital și o singură dorință: să găsească un donator compatibil pentru transplantul de celule stem hematopoietice care le poate salva viața. 

  Cu gândul la acești pacienți am pornit împreună cu Ubisoft România campania Ubisoft 4 Good, o campanie prin care angajații Ubisoft se pot înscrie în Registrul Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice. Între 6 și 15 decembrie vom fi alături de ei și îi vom ajuta cu toate informațiile de care au nevoie să se alăture donatorilor oficiali de celule stem hematopoietice. 

  Noi, la Ardcel, știm că numai împreună putem ajuta pacienții bolnavi de cancer al sângelui să ajungă mai aproape de transplantul salvator. Cu cât mai mulți donatori înscriși în Registrul Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem, cu atât mai multe șanse pentru pacienții cu afecțiuni hematologice să gasească un donator compatibil.

  În doar câțiva pași simpli te poți inscrie în Registru și poți deveni un super erou pentru pacienții bolnavi de cancer al sângelui. Un gest atât de simplu pentru tine înseamnă o șansă la viață pentru un pacient cu afecțiuni hematologice. Haideți să îi ajutăm să rămână în viață!

  Conturi Bancare

  ING BANK - RON:

  RO75INGB0000999909945747

  ING BANK - EURO:

  RO32INGB0000999914012179

  BCR - RON:

  RO72RNCB0067142282350001

  Abonează-te la Newsletter

  Proiectele Noastre

  Eroii Nostri

  Resurse