More
  AcasăResurseGenerozitatea începe cu tine: Fii parte din misiunea de a salva vieți

  Generozitatea începe cu tine: Fii parte din misiunea de a salva vieți

  Pe 18 mai, ARDCEL și Registrul Național al Donatorilor s-au întors la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București, pentru al doilea eveniment dedicat informării și conștientizării asupra transplantului și donării de celule stem hematopoietice.

  Studenții au ascultat cu mult interes prezentările făcute de Dr. Zsofia Varady, medic transplantolog de la Institutul Clinic Fundeni, Dr. Traian Laurian Arghișan, directorul general al Registrului Național al Donatorilor de Celule Stem Hematopoietice și Andrei Gandrobur, directorul ARDCEL. 

  Aceștia au vorbit despre importanța donării de celule stem, despre procedura de donare și transplant, precum și despre impactul transformator pe care un simplu gest îl poate avea asupra vieților pacienților cu afecțiuni hematologice.

  Atmosfera a fost una plină de căldură și implicare, iar studenții au arătat un interes sincer și o dorință de a se implica în misiunea ARDCEL. La finalul evenimentului, mulți dintre ei s-au înscris ca potențiali donatori în Registrul Național. 

  Aceste evenimente de informare și conștientizare sunt esențiale pentru a crește gradul de cunoaștere al importanței donării de celule stem și de a încuraja cât mai multe persoane să se înscrie în registrul donatorilor. Fiecare pas pe care îl facem împreună aduce o rază de speranță și o nouă șansă la viață pentru cei care se luptă cu bolile hematologice. 

  Conturi Bancare

  ING BANK - RON:

  RO75INGB0000999909945747

  ING BANK - EURO:

  RO32INGB0000999914012179

  BCR - RON:

  RO72RNCB0067142282350001

  Abonează-te la Newsletter

  Proiectele Noastre

  Eroii Nostri

  Resurse