Devino Sponsor

Se spune că viața este ceea ce ni se întâmplă în timp ce suntem ocupați să ne facem planuri. Uneori imprevizibilul ne lovește dur și putem ajunge în fața unei curse contra-cronometru pe care nu suntem pregătiți s-o pierdem, dar nici nu știm cum s-o câștigăm. Partea bună este că uniți, oamenii pot reuși orice. Inclusiv să învingă leucemia!

Dacă te-ai gândit deja să dai o mână de ajutor asociației noastre, alege dintre posibilitățile de mai jos pe cea care ți se potrivește mai bine! Îți mulțumim!

Alege suma pe care vrei să o donezi

 

Donează prin PayPal
Donează 2% din impozitul pe venit și ajută-ne să implementăm și mai multe PROIECTE.

Click pentru a descărca formularul 2%

Compania ta sau compania la care lucrezi poate direcționa 20% din impozitul pe profit sau venit datorat statului.

Să faci bine este ușor chiar dacă ești persoană fizică sau persoană juridică! Compania ta sau compania la care lucrezi poate susține proiectele noastre prin redirecționarea de până la 20% din impozitul pe venit sau profit datorat statului. Acest lucru se face fără costuri pentru companie, în baza unui contract de sponsorizare pe care îl poți accesa AICI. Completarea lui nu durează decât câteva minute! Îți mulțumim!

Dovada înregistrării Asociației Române pentru Donarea de Celule Stem – ARDCEL în Registrul unic al entităților/unităților de cult AICI.

Conturi Bancare

ING BANK – RON:
RO75INGB0000999909945747

ING BANK – EURO:
RO32INGB0000999914012179

BCR – RON:
RO72RNCB0067142282350001