More
  AcasăProiecteLa Autoliv eroii poartă uniforme de speranță

  La Autoliv eroii poartă uniforme de speranță

  Pe 8 decembrie 2023, Autoliv România a fost martorul unui moment special, în care angajații au devenit eroi într-o poveste de speranță și generozitate. Împreună cu ARDCEL și Registrul Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice, Autoliv a fost centrul unei ocazii deosebite, unde informarea și solidaritatea au făcut din acest eveniment un punct de referință.

  Campania „Oamenii Salvează Oameni” a atins un nou prag la Autoliv Brașov, unde am adus laolaltă informații esențiale despre donarea de celule stem. Angajații au fost ghidați pas cu pas prin procesul de înscriere în Registrul Donatorilor, oferindu-le astfel posibilitatea de a face o diferență semnificativă în viețile celor afectați de afecțiuni hematologice și de a afla cât mai multe detalii despre donarea de celule stem. 

  Echipa ARDCEL a fost în mijlocul acțiunii la evenimentul „Oamenii Salvează Oameni” de la Autoliv, contribuind la o atmosferă încărcată de energie pozitivă și la o dorință colectivă de a schimba destine. Împreună cu Registrul Donatorilor, am furnizat informații esențiale și am ghidat angajații Autoliv prin fiecare etapă a procesului de donare și de înscriere în Registrul Donatorilor de Celule Stem.

  Fiecare înscriere contează, iar fiecare gest aduce speranță în lupta pentru viață. Haideți să construim împreună o poveste memorabilă despre speranță și generozitate, să fim eroii care salvează vieți!

  Conturi Bancare

  ING BANK - RON:

  RO75INGB0000999909945747

  ING BANK - EURO:

  RO32INGB0000999914012179

  BCR - RON:

  RO72RNCB0067142282350001

  Abonează-te la Newsletter

  Proiectele Noastre

  Eroii Nostri

  Resurse