Devino Donator

Salvează Vieți: Devino și tu donator de celule stem!

Șansa de a schimba destine se află în mâinile tale! În fiecare clipă, mii de copii și adulți se luptă cu leucemia sau cu alte afecțiuni grave ale sistemului sanguin. Transplantul de celule stem hematopoietice poate fi răspunsul lor la o nouă șansă la viață.

Donarea este mai simplă decât crezi! Înscrie-te acum în Registrul Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice și donează o mică mostră de sânge pentru a deveni parte din speranța la viață pentru cineva. Veți primi un apel atunci când cineva compatibil cu tine are nevoie de ajutor. Alege să fii eroul care salvează vieți!

Dar, înainte de a lua această decizie nobilă, asigură-te că ești informat. Descoperă mai multe în secțiunea RESURSE și pregătește-te să faci un gest extraordinar.

Ce sunt de fapt celulele stem hematopoietice?

Aceste mici miracole sunt fundamentul vieții, contribuind la regenerarea țesuturilor și la combaterea bolilor. Celulele stem hematopoietice sunt esențiale în tratarea leucemiei și a altor afecțiuni ale sângelui.

Nu doar bebelușii pot dona celule stem!

Donarea de celule stem hematopoietice nu este rezervată doar bebelușilor. Se pot recolta de la adulți din sânge periferic sau măduva osoasă. E mai simplu și mai la îndemână decât crezi!

Cum salvează aceste celule vieți?

Vindecă leucemia, cancerele sanguine, bolile autoimune și genetice. Fii parte din acest proces minunat!

Inscrie-te în Registrul Donatorilor – Prima etapă către a fi super-erou!

Te poți înscrie acum dar nu este obligatoriu să donezi imediat! Vor urma conversații cu specialiști, completarea unui chestionar și recoltarea unei mici probe de sânge pentru analize. Totul pentru a asigura compatibilitatea și pentru a-ți proteja datele personale. 

Compatibil? Devino eroul cuiva!

Dacă ești ales să donezi, vei primi un apel de la personalul RNDVCSH. Acceptă și fii gata să oferi o nouă șansă la viață! Rămâi în evidența registrului timp de 5 ani, primind un bilanț anual al stării tale de sănătate. Iar după împlinirea vârstei de 60 de ani, vei ieși automat din baza de date.

Fii eroul cuiva – Donează o șansă la viață!

ÎNSCRIE-TE ACUM