Devino Voluntar

Recrutăm eroi !

Devino voluntar ARDCEL de o zi sau de cursă lungă

Timpul și energia oamenilor cu suflet bun sunt cele mai valoroase resurse și nu ne vor fi niciodată de prisos. Când cauza pentru care luptăm implică salvarea câtor mai multe vieți, apreciem bucuroși orice fel de ajutor.

Avem nevoie de oameni inimoși, dornici să facă bine semenilor lor.
Avem nevoie de parteneri curajoși și hotărâți, alături de care să luptăm pentru ca tot mai mulți oameni să primească încă o șansă la viață.
Avem nevoie de prieteni cu energie pozitivă molipsitoare, ca să putem crește împreună.

La ARDCEL, suntem întotdeauna deschiși și flexibili. Apreciem fiecare mână de ajutor întinsă și respectăm timpul, programul și dorințele voluntarilor noștri. Poate vrei să ne ajuți într-un proiect punctual care se potrivește cu bagajul tău de cunoștințe sau poate vrei să devii voluntar permanent ARDCEL alături de noi (citește mai multe Despre noi). Poți alege dintre a-ți dedica doar o zi alături de noi sau a-ți dedica câteva ore pe săptămână/lună/an.

Fie că îți dorești să fii parte dintr-un anumit proiect derulat de asociația noastră sau vrei să te implici în campaniile de promovare și informare asupra donării de celule stem hematopoietice, fie că vrei să ne ajuți în strângerea de fonduri, te întâmpinăm cu recunoștință! Alături de noi vei descoperi magia altruismului, cu toate efectele sale pozitive atât pentru cei pe care îi ajutăm, cât și pentru noi înșine.

Te așteptăm cu drag! Contactează-ne!