More
  AcasăProiecteOamenii salvează oameni

  Oamenii salvează oameni

  Unele lucruri din viața noastră sunt atât de frumoase uneori încât par vise. Așa ne simțim și noi după concertul susținut de Gabriel Oraveț, mama, fratele și colega lui, pe 28 mai, de Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerelor de Sânge. Ca și cum ne-am trezit dintr-un vis frumos, pe acorduri de Mozart.

  Noroc că există fotografii care stau dovadă că magia pe care am simțit-o chiar a fost reală.
  Noroc că există zâmbetele imortalizate ale cadrelor medicale de la secția de Hematologie a Spitalului Colțea, mărturii ale bucuriei pe care au simțit-o în fața unui gest atât de plin de recunoștință.

  Noroc că putem revedea privirile pline calde și pline de speranță ale pacienților care au uitat preț de câteva ore că se află într-o luptă pe viață și pe moarte.

  Noroc că există clipuri video care să ne aducă din nou aminte de ziua aceea ploioasă, în care ne-am strâns o mână de oameni să fim martori la gestul inegalabil al lui Gabriel.

  Pentru că, până la urmă, ce e viața dacă nu o serie lungă de amintiri create împreună? Important e ca acele amintiri să fie plăcute, iar de asta suntem responsabili cu toții. Pentru că, împreună, om cu om, putem face asta. Putem ajuta în felul nostru, indiferent dacă suntem medic sau artist, contabil sau inginer. Când intențiile sunt bune, OAMENII SALVEAZĂ OAMENI.

  Conturi Bancare

  ING BANK - RON:

  RO75INGB0000999909945747

  ING BANK - EURO:

  RO32INGB0000999914012179

  BCR - RON:

  RO72RNCB0067142282350001

  Abonează-te la Newsletter

  Proiectele Noastre

  Eroii Nostri

  Resurse