More
  AcasăResursePentru tine, un act de completat, pentru pacienții cu afecțiuni hematologice, un...

  Pentru tine, un act de completat, pentru pacienții cu afecțiuni hematologice, un act de speranță la viață

  Se apropie din nou acea perioadă din an când putem alege încotro vrem să îndreptăm actul de bine pe care avem oportunitatea să-l facem, direcționând 2% sau 3,5% din impozitul nostru anual pe venit unui ONG. 

  Această alegere este, desigur, una destul de dificilă pentru un om cu suflet bun, care vrea să ajute cât mai mult. Cum alegem o singură cauză când în lume există atâtea și atâtea nevoi de bine?

  Noi, la ARDCEL, ne-am dedicat viața salvării pacienților cu afecțiuni hematologice. Pentru că avem printre noi oameni care au fost salvați când se așteptau mai puțin, care știu că poți învinge cancerul de sânge și care cred cu tărie că e de datoria lor să ducă această misiune de salvare mai departe. Când ești față în față cu miracolul, vei face tot ce-ți stă în putință să-l aduci și-n viețile altora.

  Așadar, ne-am bucura enorm dacă v-ați alătura cauzei noastre. Alegând să direcționați impozitul pe venit către ARDCEL, veți fi parte din miracolul pe care îl va simți unul dintre pacienții noștri, când va auzi „Felicitări! Ați învins boala!”. Alegând să ne direcționați impozitul vostru pe venit, misiunea noastră devine și misiunea voastră. Și împreuna, putem face mult mai multe.

  Cum direcționezi impozitul pe venit?

  E drept, nu sunt foarte multe informații despre această operațiune. Și mulți oameni sunt prea ocupați să afle cât de simplu e, de fapt, totul.

  Din confortul propriei locuințe sau chiar de la birou, poți descărca online formularul 230, îl completezi cu datele cerute și, ulterior, ni-l trimiți pe e-mail la adresa andrei.gandrobur@ardcel.ro, fără alte drumuri obositoare la instituțiile statului. Mai departe, noi continuăm să facem ce știm cel mai bine. Să ajutăm bolnavii cu afecțiuni hematologice să aibă acces la îngrijire, tratament și la pregătirea pentru transplantul salvator. 

  Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că îți pasă, iar noi îți mulțumim. Fie că alegi să ne sprijini pe noi, fie că alegi să sprijini altă cauză, îți mulțumim că ești un om cu suflet bun! Datorită celor ca tine, omenirea încă mai are speranță!

  Conturi Bancare

  ING BANK - RON:

  RO75INGB0000999909945747

  ING BANK - EURO:

  RO32INGB0000999914012179

  BCR - RON:

  RO72RNCB0067142282350001

  Abonează-te la Newsletter

  Proiectele Noastre

  Eroii Nostri

  Resurse